ЗА НАС

X-ROL l.t.d.
Екс-Рол ЕООД

Официален представител и вносител на ролери Росес (ROCES) за България. Фирмата ни, Екс-Рол ЕООД, е представител и на други основни марки ролери, кънки и кънки за лед.

Като Школа по Ролери, целта ни е да предоставяме качествени ролери, кънки и протекция, от висок клас, каквито трудно се намират в България.

За марката Рочес

Екс-рол предлага ролери, кънки, скейтборди, облекло и аксесоари от Roces: Най-добрите кънки и скейтбордове за спорт и отдих.

Roces разработва кънки, ролери и скейтборди предвидени за различните видове кънкьори и дава на кънкьора от всеки стил неговия собствен продукт. Това прави продуктовата гама на Roces доста разширена, но тя задоволява всеки кънкьор. Roces притежава духът на кънки-спорта, ето защо ние решихме да внасяме продуктовата гама от кънките Roces в България.

Освен ролери, Roces произвежда здрави и надеждни зимни кънки за хокей, бързи и здрави зимни кънки за състезателите, леки и грациозни зимни кънки за фигуристите, приятни и безопасни зимни кънки за децата.

Иновационните кънки, ролери и скейтборди на Roces осигуряват високи постижения, надеждност и стабилност. Ролерите и скейтбордовете на Roces Ви позволяват по-добра изява на Вашия стил. Спортистите ще открият високо прецизни компоненти и перфектно удобство, танцьорите ще се насладят на контрола и подвижността, и децата ще се радват на увеличена стабилност и безопасност.

Roces разработи също и колекции за ежедневно висококачествено облекло за младите поколения. Девизът на колекцията облекла на Roces е просто: Бъди, какъвто си!

Roces развива и пълен набор кънкьорски принадлежности с характеристики отговарящи на най-високите стандартни изискания, за да поддържа всички потребности на всички кънкьор.

Как започнахме? 

През 2010 започнахме да тренираме Фристайл слалом, след като Морската градина в Бургас се сдоби с нов асфалт. През 2011 започнахме да тренираме все повече деца и възрастни да карат ролери.

Поради липсата на качествена екипировка в Бургас, се наложи да започнем да доставяме ролери и протекция на трениращите ролеристи.  Свързах се с различни снабдители, за да можем да дадем възможност на членовете на Школата ни по ролери да ползват намаления.

С нарастване броя на трениращите, в Ролери Школа Бургас имахме нужда от все по-големи доставки от качествени кънки и протектори. Искахме да дадем избор от добри ролери, но и възможност хората да могат да измерят и усетят, кой от различните добри модели ролери най-добре им пасва.

Беше отчайващо да виждаме деца и възрастни с лоши ролери, които не ставаха за трениране - измъчваха ги, уморяваха ги, превиваха се, дори им изкривяваха краката. Затова избрахме изпробвани модели, които най-добре стават за тренировки; определени модели на Пауърслайд, СЕБА. В последствие успях да доставям на хората и добри модели на Италианската марка Росес, т.к. след участието на Сансу и Йонсу в България Търси Талант 2014, получихме правото на официални вносители на Италианската марка Росес (ROCES).

СНИМКИ ОТ ШКОЛАТА НИ ПО РОЛЕРИ

Сансу и Йонсу "забъркват" магия на ролери - гледай ги: http://bit.ly/1ktXsog , РодителиИнструкториДеца
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации