Детски ролери Roces Compy 2020: описание, качества, цена


Детски ролери Roces Compy 2020: 
обзор и описание

Ролери Школа | Регулируеми ролери | Roces, Детски ролери |


Рочес Компи 8.0

Италианската марка Roces, е един от първите производители, с огромен опит и ненадминати качества в правенето на ролери. Обувките на Рочес Компи имат възможност за регулиране на размерите. Най-малкия размер 30-33, до най-големия, — 37,5-40.

цена: 150 лв.

ПОРЪЧАЙТЕ: 0878197022






Roces Compy.
  • Тип ролери детские -фитнес.
  • Обувки: меки, разтегаеми,
  • Рама: пластмасова.
  • Лагери: ABEC 3.
  • Колела 64 мм/82А, 72мм/82А.
Плюсове:
  • марков производител;
  • достъпна цена;
  • разтегаема обувка;
  • красив дизайн.


Тук ще направим кратък обзор на детските ролери Roces Compy 2016. Какво да очакваме от тези ролери? Икономическата ситуация в страната ни не позволява всички да могат да си купят добрите, скъпи ролери за деца от високия клас.  От друга страна, от първите ролери зависи отношението на детето към карането на ролери като цяло. Желанието ни е наистина да могат да карат, да спортуват, да се развиват, което ще подобри и здравето им. А лошите, слаби ролери няма да спомогнат това.
Roces Compy, при подобен избор, могат да бъдат отлична алтернатива на евтините имитации на ролери от Китай. За да разберете какво определя качествата на ролерите, препоръчваме да прочетете “как са устроени ролерите”, за да знаете на какво трябва да обърнете внимание при избора.

Външния вид. В това отношение Рочес Компи са изключително красиви. Момическия модел на Рочес Компи са в бяло-розово с виолетови тонове и цветчета.

Обувката. Болшинството детски ролери които се продават, са с мека обувка - от "фитнес" клас. Меките обувки ни се струват по удобни, меки, без нужда да се оформят по кракът ни. Но в последствие се оказва, че те изискват плътно стягане, което на децата не им се нрави, или просто са нехайни да го направят. В такъв случай преценете го сега и вземете по-високия клас детски ролери, които не са с мека обувка и не изискват плътно затягане. При високия клас има термо чорап, който с времето откривате, че ги прави далеч по-удобни от меките 'фитнес' клас.

Трябва да сме на ясно, Рочес Компи са маркови 'фитнес клас' с мека обувка. Кракът в тях се фиксира от три елемента, — връзките, залепка и горен щтраймер. Всичките трябва да бъдат затегнати напълно, за да не се компрометира стабилността на обувката. Ако не, те ще започнат да кльопват на страни и с времето да се деформират. По-високия клас са с 20-30 лв. от горе, но там няма шанс за изкривяване, деформиране, кльопване, нито пък е необходимо да затягате напълно.

Рама. Рамата е пластмасова - при детските ролери това е нормално и практично решение. Децата са с по-малки килограми, а и пластмасата обира по-добре вибрациите.. Така че няма нужда да се слага по-скъпата алуминиева рама, просто няма смисъл.

Лагерите, ABEC 3 са съвсем добри и достатъчни, имайки в предвид, че са маркови.

Колела. Roces Compy идва с два размера: 64 и 72 мм. Това са маркови силиконови колелца. Бюджетното е, че са с по-малко месо от тези на високия клас, като Рочес Орландо. Но като каране са пак изключително добри.

Твърдостта на колелцата е 82А - идеална за деца. Както казахме дебелината на полиуретана е доста по-малка, но децаата са под 60 кг, и това би им стигнало за някой сезон, освен ако не започнат да тренират по сериозно, но колелцата винаги могат да се сменят.

Резюме. Ролерите Roces Compy (5.0 и 7.0), — са добро бюджетно решение превъзхождащо конкурентите си от своя клас по красота; изглеждат великолепно. Рочес Муди, луксозния фитнес клас, са с доста по-луксозни материали и колелца с повече материал. Рочес Орландо са най-стабилните. Но изборът ви трябва да е според бюджета и целите ви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации